Kolme pistettä Betonihelvetistä

Sudet-KTP

Sudet ja KTP kohtasivat Kouvolan keskusurheilukentällä.

KTP matkusti maanantaina 29. toukokuuta itsensä ironisesti Betonihelvetiksi brändänneeseen Kouvolaan, jossa Kakkosen A-lohkon ottelussa kotijoukkueena pelasi Sudet. KTP:n kolme edellistä sarjaottelua olivat kaikki päättyneet tasapeliin, joten Jallu Rantasen miehistön oli pakko palata takaisin voittokantaan, jotta sarjakärki ei karkaisi jo tässä vaiheessa kautta liian kauas.

Ottelu oli kauden ensimmäinen Kouvolan keskusurheilukentällä ja nurmen kunto oli edelleen todella keväinen, joten tämä toi haasteita molempien joukkueiden syöttöpeliin.

Helsingissä asuvat KTP:n kannattajat olivat järjestäneet bussikyydin Kouvolaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Katsomossa oli muutenkin todella paljon kotkalaisia. Kamppailu Kymenlaakson herruudesta kiinnosti yleisö ja katsomoon oli saapunut yhteensä 644 katsojaa, mikä on Susien tämän kauden katsojaennätys.

KTP:n kannattajia oli saapunut mukavasti Kouvolaan.

KTP:n kannattajia oli saapunut mukavasti Kouvolaan.

Kauden neljässä ensimmäisessä sarjapelissä KTP:n avauskokoonpanosta löytyneet Marko Tyyskä ja Driton Shala olivat Susia vastaan molemmat poissa pelaavasta kokoonpanosta. Kahdesta edellisestä ottelusta sivussa ollut Juho Nykänen palasi KTP:n avauskokoonpanoon ja pelasi Tyyskän paikalla keskikentän pohjalla yhdessä Saku Kvistin kanssa.

Susien ja KTP:n avauskokoonpanot astelevat kentälle.

Joukkueiden avauskokoonpanot astelevat kentälle.

Joukkueiden avauskokoonpanot
KTP (4-4-1-1)
sudet-ktp_avauksetSudet (4-4-1-1)

KTP ratkaisi ottelun käytännössä ensimmäisellä jaksolla, kun Lucas dos Santos onnistui maalinteossa 18. minuutilla ja Manel Subirats Gasparin viimeisteli loppulukemiksi jääneen 2-0-osuman 40. minuutilla. Ensimmäisellä jaksolla KTP:n olisi totuuden nimessä pitänyt onnistua viimeistelemään useampikin osuma.

Makkarajono oli jo melko pitkä, kun ensimmäistä jaksoa oli pelaamatta vielä muutama minuutti.

Makkarajono oli jo melko pitkä, kun ensimmäistä jaksoa oli pelaamatta vielä muutama minuutti.

Osa yleisöstä siirtyi toiseksi jaksoksi kentän toisella puolella olevaan aurinkoiseen rinteeseen.

Osa yleisöstä siirtyi toiseksi jaksoksi kentän toisella puolella olevaan aurinkoiseen rinteeseen.

Pääkatsomossa oli suhteellisen paljon katsojia toisella jaksollakin, vaikka iso osa hakeutui aurinkoon kentän muille sivuille.

Sudet eivät saaneet käynnistettyä takaa-ajoa toisella jaksolla ja KTP olisi voinut kaunistella lukemia, mutta lukuisat paitsiot ja tehottomuus hyökkäyspäässä pitivät eron kahdessa maalissa. Toki KTP:n ei toisella jaksolla tarvinnut kovinkaan ahnaasti hakea lisäosumia. Tärkeintä joukkueelle oli napata ottelusta täydet kolme pistettä.

KTP:lla on käytännössä tapahtunut jokaisessa kauden ottelussa ainakin yksi isompi henkilökohtainen virhe puolustuspäässä. Tällä kertaa virhe tapahtui keskikentän pohjalla pelanneelle Saku Kvistille, jonka harhasyöttö vapautti Susien pelaajan todella hyvään maalipaikkaan 77. minuutilla, mutta KTP:n onneksi veto suuntautui lopulta reilusti maalin yli. Muutoinkin syöttöpelissä oli paljon parantamisen varaa. KTP-luotsi Rantanen ei ottelun jälkeen ollut tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen, varsinkaan ottelun toisella jaksolla.

KTP:n kärjessä aloittanut Ousman Jarju ei onnistunut toisessakaan pelaamassaan ottelussa vielä vakuuttamaan. Saa nähdä nappaako Niko Ikävalko jo seuraavassa ottelussa avauskokoonpanopaikan itselleen.

Viiden ottelun jälkeen KTP:n pelaajista kuusi on pelannut täydet minuutit (450). Lucas dos Santos otettiin Kiffeniä vastaan viisi minuuttia ennen päätösvihellystä pois kentältä, mutta muutoin brassikin on ollut kentällä kokoajan. Jallu Rantanen on käyttänyt viidessä sarjaottelussa yhteensä 16 eri pelaajaa. Täydet minuutit pelanneista pelaajista Saku Kvist on yhden varoituksen päässä pelikiellosta.

KTP:n pelaajien peliajat Kakkosen A-lohkossa
ktp_peliminuutit_sudet-ottelun_jälkeen
* tilastosta puuttuu Ousman Jarju, joka pelasi Kiffeniä vastaan 67 min ja Susia vastaan 73 minuuttia (=140 min)

Seuraavassa ottelussa ensi maanantaina KTP saa vastaansa kolmen ottelun voittoputkessa seilaavan FC Legirus Interin Vantaalta. Legirus aloitti kautensa kahdella tappiolla, mutta on tämän jälkeen napsinut pelkkiä voittoja ja on tällä hetkellä sarjataulukossa tasapisteissä KTP:n kanssa. Ennen kauden alkua seurassa mylläsi pieni turbulenssi, kun ilmeisesti talousvaikeuksien takia valmentaja Tito García Sanjuan lähti takaisin Espanjaan ja myös pelaajistosta lähti muutama avainpelaaja, kuten KTP:hen tullut Manel Subirats Gasparin sekä hyökkääjä Zakaria Kibona. Joukkueen pelaajista kannattaa tarkkailla pari viime kautta USA:ssa pelannutta Aleksi Pahkasaloa, jolla on sopimus Legiruksen kanssa kauden puoliväliin saakka. Pahkasalo on tehnyt Kakkosessa tällä kaudella jo viisi maalia. Myös hyökkääjä Samuel Chidiä kannattaa pitää silmällä, sillä nigerialainenkin on iskenyt tällä kaudella jo kolme sarjamaalia.

Kakkosen A-lohkon sarjataulukko 2.6.2017
Kakkosen_A-lokon_sarjataulukko_2.6.2017

Sarjataulukon ottelumäärät tasoittuvat tämän viikonlopun jälkeen, koska Klubi 04 ja PEPO pelasivat 6. kierroksen ottelunsa jo huhtikuussa. Voittamalla Legirus Interin KTP nousisi siis kahden pisteen päähän sarjakärki Klubi 04:sta ja tuolloin tilanne olisi edelleen täysin KTP:n hallinnassa.

KTP:n seuraava ottelu: Ma 5.6. klo 18.30 vs. FC Legirus Inter (Arto Tolsa Areena)

#kausiktpnkanssa

Mainokset

Tietoja Stadionbongari

Reissaaja, jonka mielestä paikalliseen kulttuuriin ja ilmiöihin tutustuu parhaiten jalkapallon kautta.
Kategoria(t): Kausi KTP:n kanssa Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s