Yllättävä hattutemppu: KTP vs. PK K-U

dav
Pallokerho Keski-Uusimaa vieraili Arto Tolsa Areenalla.

KTP kohtasi kauden kuudennessa kotiottelussaan Pallokerho Keski-Uudenmaan Arto Tolsa Areenalla lauantaina 1. heinäkuuta.

Kolmen ottelun pelikieltonsa kärsinyt Saku Kvist joutui aloittamaan ottelun vaihtopenkillä, hyvin pelanneiden Quincy Osein ja Marko Tyyskän jatkaessa keskikentän keskustassa. Juho Nykänen pelasi toisen ottelun peräkkäin Ousman Jarjun takana ylempänä keskikenttäpelaajana / toisena hyökkääjänä. Aleksi Tarvonen ja Tuomo Turunen olivat loukkaantumisten takia sivussa ottelusta.

Hissijoukkueena Kakkosen ja Kolmosen välillä viimeiset vuodet seilannut PK K-U oli aloittanut kautensa kohtalaisen hyvin ja oli sarjataulukon tasaisessa keskikastissa. Joukkuetta valmentaa kolme Veikkausliigan mestaruutta pelaajaurallaan voittanut Rami Hakanpää.

dav
Ottelu alkamassa

Joukkueiden avauskokoonpanot
PK K-U (4-5-1)
ktp-pkku_avauksetKTP (4-4-1-1)

KTP ei antanut PK K-U:lle ottelussa mitään mahdollisuuksia ja oli tällä kertaa täysin ylivoimainen. Avausmaalia saatiin kuitenkin odottaa 36. minuutille saakka, jolloin Nykänen siirsi KTP:n 1-0-johtoon Manel Subirats Gasparinin hyvästä keskityksestä.

Toisen jakson alussa KTP kiristi ruuvia ja siirtyi nopeasti 3-0-johtoon Nykäsen ja Jarjun maaleilla. Nykänen viimeisteli hattutemppunsa 75. minuutilla, juuri ennen kuin Jallu Rantanen otti hänet vaihtoon. Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Nykänen sanoi tehneensä hattutempun viimeksi ehkä joskus kortteliliigassa.

dav
Nykänen sai knallihatun päähänsä heti tultuaan vaihtoon.

Ottelun loppulukemiksi jäänyt 5-0-osuma 88. minuutilla kirjattiin uransa ensimmäisen maalin KTP:n edustusjoukkueessa puskeneelle toppari Topi Pasille.

KTP:n peli rullasi käytännössä läpi koko ottelun hyvin, eikä PK K-U:sta ollut tällä kertaa kunnollista vastusta. Kesken kauden rosteriin liittyneet Osei ja Jarju ovat osoittautuneet mainioiksi vahvistuksiksi. Osein saapumisen jälkeen KTP on voittanut jokaisen pelaamansa ottelun.

Lauantaina Arto Tolsa Areenalla nähtiin myös kauden toiseksi suurin yleisömäärä, kun katsojia oli saapunut paikan päälle 1 066.

Kakkosen A-lohkon sarjataulukko 5.7.
Kakkosen_A-lohkon_sarjataulukko_5.7.2017

Sarjataulukko näyttää KTP:n osalta nyt suurin piirtein siltä, millaiseksi se ennen kauden alkua oletettiin muodostuvan. Kentällä on siis viime aikoina ruvennut kulkemaan erittäin mallikkaasti, mutta myös kentän ulkopuolella tapahtuu. Virolahtelainen pienpanimo Takatalo & Tompuri Brewery on nimittäin tuonut markkinoille KTP-lagerin, josta on ilmeisesti tehty ensi alkuun noin 5 000 pullon erä ja olut on tehnyt ensimmäisinä päivinä hyvin kauppansa. Puuhamiehinä projektin takana ovat olleet KTP:n kannattajat. Jokaisesta myydystä pullosta KTP:n kassaan kilahtaa 20 senttiä.

dav
KTP sai oman lagerin.

KTP pelaa seuraavan kerran lauantaina 8.7. Mikkelissä Mikkelin Pallo-Kissoja vastaan. MiPK:sta löytyy muutama mielenkiintoinen pelaaja, sillä mikkeliläisten kärjessä rymistelee kahdesti Veikkausliigan maalikuninkuuden voittanut brassikärki Rafael, joka on tällä kaudella viimeistellyt viisi maalia. MiPK:n riveissä pelaa myös KTP:ta viime kaudella edustanut Isaac Kannah. Kotkasta Mikkeliin on lähdössä ainakin yksi bussilastillinen kannattajia, joten Mikkelin urheilupuistossa on odotettavissa hyvätunnelmainen ottelu. MiPK on ollut tällä kaudella kova kotikentällään, sillä joukkue ei ole hävinnyt yhtään pelaamastaan viidestä kotiottelusta (2-3-0). Urskilla MiPK on kuitenkin jo kerran kärsinyt tappion, sillä se pelasi vierasjoukkueena kauden ensimmäisessä Mikkelin derbyssä MP:tä vastaan ja hävisi ottelun 2-1.

KTP:n seuraava ottelu: La 8.7. klo 17.00 vs. MiPK (Mikkelin urheilupuisto)

#kausiktpnkanssa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s