Nihkeä voitto Keravalta: PKK-U vs. KTP

Pallokerho Keski-Uusimaa ja KTP kohtasivat Kalevan urheilupuistossa Keravalla.

Kalevan urheilupuisto muuttui sunnuntaina 24. syyskuuta vihreävalkoiseksi, kun KTP:n kannattajat vaelsivat paikan päälle seuraamaan joukkueensa kauden viimeistä vierasottelua Kakkosen A-lohkossa. Sää suosi paikalle saapuneita, sillä lämpömittarin asteet nousivat auringossa varmasti yli 20 asteen.

KTP joutui tekemään muutoksen avauskokoonpanoonsa juuri ennen ottelun alkua, kun Manel Subirats Gasparin loukkaantui ilmeisesti alkulämmittelyiden aikana ja seurasi ottelun lopulta katsomon puolelta. Hänen paikkansa oikeana laitapuolustajana otti Oskari Pasanen. Myös loppukauden sivussa oleva Marko Tyyskä sekä Driton Shala seurasivat ottelua katsomosta käsin. Juho Nykänen pelasi keskikentän pohjalla ja Saku Kvist nähtiin yllättäen oikealla laidalla. Faraz Ahadi pääsi pelaamaan PKKU:n paidassa pelaavaa pikkuveljeään Mosawer Ahadia vastaan. Mosawer viiletti PKKU:n vasemmalla laidalla. KTP:n vasen laitapuolustaja Tiago puolestaan pelasi kauden 2013 PKKU:n riveissä.

Joukkueiden avauskokoonpanot valmiina otteluun.

Joukkueiden avauskokoonpanot
KTP (4-4-1-1)
pkku-ktp_avauksetPKK-U (4-4-2)

Pelikenttä oli todella pehmeä ja vaikeutti jonkin verran molempien joukkueiden pelaamista. KTP painosti selvästi, mutta ei onnistunut ottelun alussa luomaan kovin vaarallisia maalipaikkoja. 19 minuutin kohdalla Aleksi Tarvonen pääsi hyvään tekopaikkaan, mutta aikaili niin kauan, että tilanne kuivui lopulta kokoon. PKKU:n puolustus selvisi säikähdyksellä muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Tiagon vasemmalta laidalta lähettämä keskitys kimpoili lopulta puolustuksen kautta kotijoukkueen ylärimaan.

Ottelun ainoa maali nähtiin ensimmäisen jakson yliajalla, kun Jarju pääsi läpiajoon PKKU-puolustuksen töpeksittyä. Jarju kiersi vastaan tulleen maalivahti Kaapo Sinervon ja siirsi pallon varmasti tyhjään maaliin.

Kentän pienehkö katsomo oli lähes täynnä.
Osa katsojista seurasi ottelua mieluummin nurmikummulta, jossa selän takaa paistanut aurinko ei häirinnyt katselukokemusta.

Toisella jaksolla KTP:n peli näytti melko sekavalta ja PKKU sai luotua jonkin verran painetta KTP:n päätyyn, mutta ei lopulta kovinkaan vaarallisia tilanteita. Tarvosella oli mahdollisuus ratkaista ottelu 52 minuutin kohdalla, mutta hän töpeksi läpiajon nostamalla pallon päin Sinervoa.

77 minuutin kohdalla PKKU:n Milo Jung pääsi vetopaikkaan, mutta hänen vetonsa meni hieman KTP-maalin yli. Hetkeä myöhemmin PKKU:n maalivahti Sinervo pomputti Tarvosen puskun lähes omaan maaliin ja KTP:n kannattajat ehtivät jo juhlia osumaa.

KTP:n kulmapotku ottelun toisella puoliajalla.

Tiago joutui vaihtoon ottelun loppuhetkillä pienen loukkaantumisen takia, mutta ilmeisesti hänen vammansa ei ole niin vakava etteikö hän pystyisi pelaamaan sarjakauden päättävässä MiPK-ottelussa. Lopulta ottelu päättyi 0-1-lukemiin ja KTP sai tarvitsemansa kolme pistettä.

Ottelun loputtua KTP:n pelaajat kävivät kiittämässä kannattajia.

Kakkosen A-lohkon sarjataulukko 27.9.
Kakkosen_A-lohkon_sarjataulukko_27.9.2017

KTP voittaa Kakkosen A-lohkon varmasti voittamalla MiPK:n kauden viimeisessä sarjaottelussaan Arto Tolsa Areenalla. Jos PEPO ei voita Kiffeniä, KTP voittaa lohkon joka tapauksessa, koska KTP:n maaliero (+36) on selvästi PEPO:a (+9) parempi. Ennen viimeistä kierrosta paikkansa nousukarsinnoissa on varmistanut vain C-lohkon voittava AC Kajaani. Loput kolme karsijaa selviävät vasta lauantaina.

Huomenna Arto Tolsa Areenalle on odotettavissa paljon yleisöä. Ykkösen nousukarsintaparit arvotaan myös huomenna HJK:n ja PS Kemin välisen Veikkausliigaottelun tauolla. Toivoa sopii, että KTP on tuossa arvonnassa mukana. Kaikki on ainakin joukkueen omissa käsissä.

KTP:n seuraava ottelu: La 30.9. klo 14.00 vs. MiPK (Arto Tolsa Areena)

#kausiktpnkanssa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s